YHTEYSTIEDOT


Virtaavain
Pia Orell-Liukkkunen
Kasarmintie 19 A 8
90130 OULU

p. 0400 682 874
pia.orell@virtaavain.fi

Y-tunnus 1508885-0                                           

Tietosuojaseloste

Virtaavain


on 20-vuotias oululainen yritys, joka tarjoaa työnohjausta, valmennusta (coach) ja koulutusta. Työmenetelminä ovat voimavaroihin suuntautunut ratkaisukeskeinen ote sekä toiminnalliset työtavat. 

Virtaavain -valmennukset  ja  -koulutukset ovat  vuorovaikutteisia, osallistavia ja kokemuksellisia, jolloin osallistujat itse ovat pääosissa ja voivat vaikuttaa tilaisuuden kulkuun.

 

Pia Orell-Liukkunen

Pia ratkaisukeskeisenä työnohjaajana ja kouluttajana käyttää yli 35-vuotisen työuransa aikana kertynyttä kokemusta ja työkaluja kokonaisvaltaiseen ihmisen kohtaamiseen. Siksipä koulutuksissa, valmennuksissa ja työnohjauksessa voidaan myös liikkua, nauraa, rentoutua, hengitellä eri tavoin, miksei myös tuoksutella ja maistella sekä ruokkia kuuloaistia muullakin kuin puheella.

Pia on Oulun yliopistosta valmistunut liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. 20-vuotisen opettajauran jälkeen hän on toiminut vuodesta 2000 hyvinvointialan yrittäjänä, terapeuttina ja kouluttajana. Hän on opiskellut Oulun yliopistossa ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi, coachaajaksi ja kehittäjäksi.

Ratkaisukeskeisessä työnohjauksessa Pia käyttää mielellään toiminnallisia menetelmiä. Näiden työtapojen tarkoitus on ulkoistaa käsiteltävää kohdetta, saada siihen näin etäisyyttä ja siten tarvittaessa muuttaa näkökulmaa. Toiminnallisuus tarkoittaa, että keskustelun lisäksi voidaan käyttää kuvia, tekstejä, pelejä, sosiodraamaa, liikettä, naurua sekä läsnäoloharjoituksia, jotka ovat rentouttavia sekä voimia palauttavia. Mieli ja keho ovat yhtä. Nauru, leikkimielisyys sekä suorituspaineeton, esteetön liike vapauttavat  kehoa, ajatusta sekä mahdollisia mielen lukkoja. Kehon joustavuus merkitsee myös mielen joustavuutta; näin näkökulmia on helpompi avata ja löytää omia luovia ratkaisuja mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Pia on aina ollut kiinnostunut kehon ja liikkeen yhdistämisestä oppimiseen, oivaltamiseen, mielen maailmaan sekä itsetuntemukseen. Sen takia hän on käynyt monenlaisissa kehollisuuteen perustuvissa koulutuksissa (Essential motion, Intimacy of moving, Body work, Continuum movement, taideterapia, tanssiterapia, luova liikunta, musiikkiliikunta)

Läpi koko työuran kehollisuus on ollut leimaa antava piirre Pian työskentelyssä. Hän on halunnut löytää uudenlaisia toimintatapoja eri työsektoreilla. Koulumaailmassa Pia perusti ja luotsasi tanssipainotteista luokkaa. Luova tanssi oli silloin merkittävässä asemassa lasten tanssissa. Hyvinvointialan yrittäjänä sekä työnohjaajana Pia on käyttänyt luovaa liikeilmaisua erilaisten valmennus- ja ohjausryhmien kanssa itsetuntemukseen ja voimaantumiseen tähtäävänä elementtinä.

Pia Orell-Liukkunen
• Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, coach ja kehittäjä (Oulun yliopisto)
• HuK (Oulun yliopisto)
• Opettaja (Oulun yliopisto)
• Naurukouluttaja (School of Dr. Madan Kataria)
• IFA-terapeutti (International Federation of Aromatherapists)
• 38 vuoden kouluttajakokemus
• 20 vuotta hyvinvointialan yrittäjyyttäPia Akuutissa 28.8.2013

Anna naurun tarttua -artikkeli s.9 Forum24 10.6.2014

Kokeile, tarttuuko hymy!

Toiminta-alue
koko Suomi

Jäsen STOry (www.suomentyonohjaajat.fi) , Ratkes ry (www.ratkes.fi)

Y-tunnus 1508885-0

 VirtaavainPia_kopio.jpg
story.jpg