Tietosuojaseloste

24.06.2019

Virtaavain Pia Orell-Liukkunen, Y 1508885-0, Kasarmintie 19 A 8, 90130 Oulu,  ylläpitää asiakasrekisteriä ja  noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

 Pia Orell-Liukkunen on yrityksen tietosuojavastaava. 

Jos sinulla tulee asiaa rekisterinpitäjälle (haluat tarkistaa tai poistaa tietosi rekisteristä), ota yhteyttä pia.orell@virtaavain.fi tai puh. 0400 682874

Asiakasrekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteiden hoito ja tiedottaminen. 

 Asiakasrekisteri perustuu sopimukseen tai suostumukseen liittää yhteystiedot rekisteriin.

 Rekisteristä löytyy yhteystiedot: etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite laskutusta varten.

Tiedot on saatu asiakassuhteen syntyessä eikä näitä tietoja luovuteta eteenpäin muille toimijoille. 

Asiakasrekisteri on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Käyttöoikeudet on rajattu vain rekisterin ylläpitäjälle.

Rekisteri on suojattu yleisesti hyväksyttävällä tavalla sekä pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tiedostoihin. Tietomurron sattuessa asiakkaita informoidaan sekä rekisterin pitäjä tekee ilmoituksen tietosuojaviranomaiselle. 

 

 

 Kotisivupalvelimen teknisellä ylläpitäjällä on pääsy kotisivujen tietoihin. Ylläpitäjällä ei ole oikeutta käyttää tietoja omassa liiketoiminnassaan ja ylläpitäjä toimii vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

 Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien tapojen mukaisesti. 

 

 

 

21.01.2020Ilo ja positiivisuus arjen voimavaroina
21.01.2020Nauraen arjesta kevyempää
21.01.2020Nauru on hyvä lääke!
24.06.2019Tietosuojaseloste