YHTEYSTIEDOT


Virtaavain
Pia Orell-Liukkunen
Kasarmintie 19 A 8
90130 OULU

p. 0400 682 874
pia.orell@virtaavain.fi

Y-tunnus 1508885-0                                            

Naurujoogalla lisää elämän iloa

Nauru on todella tehokas juttu!

Koska nykyisin keskityn lähinnä työnohjauksellisiin valmennuksiin, suosittelen lämpimästi naurujoogaohjaaja Maria Utusta naurujoogan pitoon.Hänet löydät tämän linkin takaa rento-utunen.fi

Tal Ben-Shaharin sanoin: "Voidaksemme olla onnellisia meidän täytyy yleensä ottaen iloita elämästämme, mitä suruja ja koettelemuksia sitten kohtaammekin.”       

Mutta miten iloita, jos ei naurata?! Kokeile kanssani!  Nauru tarttuu?!

Itse sain kadonneen nauruni takaisin naurujoogan avulla. Ensin harjoittelin nauramista naurujoogaohjaajan peruskurssilla sekä jatkokoulutuksessa ja sitten Madan Katarian naurujoogakouluttaja- koulutuksessa. Nauru avasi mielen ja kehon lukkoja.

Olen saanut nauraa työkseni monenlaisten ryhmien kanssa jo 15 vuotta. Ei ole väliä onko naurajia kourallinen vai luentosalillinen, samalla lailla nauru tarttuu ja naurutakuu on taattu.

Nauraa voi nauruluennolla etänä tai livenä, naurujoogatunnilla, isoissa tai pienissä ryhmissä, työyhteisöissä, yrityksissä, TYHY-päivillä, kokouksissa… Nauruohjelma suunnitellaan  aina tilanteeseen sopivaksi kokonaisuudeksi huomioiden ryhmän tarpeet ja teeman, jonka vuoksi on kokoonnuttu.

Nauru on tehokas tapa tutustuttaa ihmiset toisiinsa. Naurun avulla tilaisuudesta tulee hetkessä rento ja sydämellinen. Nauruharjoitteiden avulla on helppo nauraa vaikka ei naurattaisikaan.  Juuri silloin kuin vähiten naurattaa kannattaa kokeilla naurujoogaa!

Julia Siepin radiojuttu naurujoogasta

Suosittelen lämpimästi naurujoogaohjaaja Maria Utusta naurujoogan pitoon.

Hänet löydät tämän linkin takaa rento-utunen.fi